Női ruha, női blúz, női dzseki

A Tchibo webáruház ruhái között böngésztünk.
Női ruha, női blúz, női dzseki - Tchibo webáruház


A csíkos denevérujjú felső a kínálat jellemző színkombinációjában díszeleg, vagyis vastagabb sötétkék és vékonyabb fehér csíkok váltják egymást rajta. Kellemesen lágy esésű, magas viszkóztartalmú anyag adja az alapját a felsőnek, amelynek optimálisan kényelmes viseletet biztosító, rugalmas derékrésze, és a törzsre rávarrt denevérujjai adják meg a kényelmes végeredményt, amely a sportos stílus kedvelőinek lehet az új nyári kedvence, akár farmerrel, akár lezserebb, otthoni nadrágokkal kombinálva!

Ha nadrág, vagy szoknya és felső kombinációja helyett inkább ruhák közül válogatnánk, akkor is jó helyen járunk! A csíkos jerseyruha bőrbarát, tiszta biopamutból készült, derékrészén bojtos megkötővel és A-vonalú szabással, melyek kombinációja szépen kihangsúlyozza a nőies sziluettet. Az enyhén csónak alakú nyakkivágású ruha emellett két bevágott zsebbel is rendelkezik, vagyis a legfontosabb apróságok mindig kéznél lehetnek benne! A puha anyag kellemesen simul a bőrhöz, ráadásul az ujjak végén, és az alsó szegélyen a vízszintes csíkozásban is látható kék színből kapott vastagabb, mutatós szegélyt a ruha!

A sötétkék, fodros ujjú ruha első ránézésre egyszerű, tiszta pamutból készült darab, azonban alsó szegélyét, és ujjvégeit mutatós lyukhímzés díszíti. A ¾-es ujjak végén könnyű, szövött anyagból készült rávarrt fodor található, a ruha szabása pedig enyhén bővülő, így kellemesen követi a test vonalát, miközben a nőies sziluettet sem rejti el maga alá! Az ujjak rávarrt fodraival játékos megjelenésű ruha a nyári napok kedvelt alapdarabja lehet, hiszen hűvösebb idő esetén egy leggings-szel kombinálva is bátran viselhető, de melegebb napokon is kellemes viselet lesz tiszta biopamut anyagának köszönhetően!

A női midiruha szintén sötétkék alapú, amelyen fehér csíkok futnak – a kellemes, jersey-krepp anyag puhán veszi körül a testet, miközben az alakot is előnyösen emeli ki a derékmagasságban található megkötő. A ruha csíkos mintája modern hatású, V-alakú nyakkivágása pedig a mellrésznél található osztóvarrással biztosítja a lehető legnőiesebb megjelenést! A két bevágott zsebbel is rendelkező ruha S-től XXL méretig kapható, így a teltebb hölgyek épp úgy megmutathatják benne a legelőnyösebb oldalukat, mint a karcsúbb testalkatúak!

A ruha és a felső között, valahol félúton helyezkedik el a sötétkék hosszú blúz, amely egy leggings-szel, vagy nadrággal viselve lezser, mégis csinos összehatást biztosít lágy esésű, kreppelt hatású anyagával és hosszított hátrészével. A biopamutból készült blúz elöl rejtett gomboláspánttal készült, ujjai pedig felhajthatók és pánttal rögzíthetők. A normál szabásvonalú darab alsó szegélye lekerekített, oldalhasítékai a kényelemről, szűkítővarrása pedig a nőies sziluettről gondoskodnak majd, mindenféle összeállítás részeként!
Még több női blúz itt!

Cikkünk itt folytatódik.

Kapcsolódó cikkek

Női ruhák, blézer, sztreccsnadrág, szoknya a Tchibo webáruházból

Női ruhák, blézer, sztreccsnadrág, szoknya – Tchibo

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.

A kötött nyakkendő viselésének egyszerű szabályai

A kötött nyakkendő viselésének egyszerű szabályai

A kötött nyakkendő mára ismét divatba jött. Mutatjuk, hogyan és mivel illik viselni!

Dobd fel a szetted egy stílusos medállal!

Dobd fel a szetted egy stílusos medállal!

Mindannyian egyediek vagyunk - sorsunkat életünk történései más és más módon formálják, ízlésünk pedig személyenként eltérő.