Ajtófogas, fali kulcstartó, krétatábla - Tchibo termékek közül válogattunk

A Tchibo webáruház termékei között böngésztünk.
Ajtófogas, fali kulcstartó, krétatábla - Tchibo termékek közül válogattunk

Az extra tárolóhely sosem jön rosszul, az pedig különösen praktikus, ha egészen apró megoldásokkal juthatunk hozzájuk! A szívecskés ajtófogas szett két darab fehér porbevonatos fém akasztóból áll, amelyek egyszerűen felakaszthatók az ajtó felső peremére, így két extra akasztót biztosítva. Ezeken aztán tárolhatunk kabátot, vagy akár kulcsokat is, kedvünk szerint. Az 5 kg-os teherbírású akasztókhoz öntapadós szilikonütközők is tartoznak, így attól sem kell tartanunk, hogy a zörgésükkel okoznak majd gondot – ehelyett szép csendben teszik majd a dolgukat!

A fali kulcstartó kifejezetten jó ajándék pároknak, vagy esküvőre, hiszen a fiút és lányt formázó kulcstartók közvetlenül a kis faházba illeszthetők be, így a hozzájuk rögzített kulcsok sosem kallódnak majd el! A kiváló minőségű fából készült házikón is megtalálható a szív motívum, fehér színben, ahogy a kis kulcstartófigurák esetén is. A házikó a hátul található akasztónyílásokkal könnyedén rögzíthető a kiválasztott helyre!Szintén kedves és praktikus lakásdekoráció a szív alakú krétatábla, amire nem csak krétával, hanem táblafilccel is írhatunk emlékeztetőt, vagy kedves üzenetet. A csomagban krétát is találunk, valamint egy rusztikus jutazsinórt, amivel rögzíthetjük a táblát, bárhol jelöljük is ki számára a megfelelő helyet otthonunkban! A tábla 100% FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, így a minőség is garantált – nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kitaláljuk, milyen üzenettel dobjuk fel szeretteinket a fatáblán!

A dizájn FM rádió igazán stílusos darab, ami nem csak időtlen megjelenésével járul hozzá a lakás megjelenéséhez, hanem funkcióival is az unalom elűzéséhez! Automatikusan keresi az állomásokat, amelyeket aztán manuálisan tárolhatunk a készülék memóriájában – 20 beprogramozható állomáshelye biztos elegendő lesz a kedvenc csatornáinknak! Kijelzője háttérvilágítással rendelkezik, emellett rádiós, vagy hangjelzéssel történő ébresztőfunkciója is van! 3,5 mm-es AUX IN csatlakozójával akár hangszóróként is használható, így igazán sokoldalú, kellemes megjelenésű eszköz egyben!

A teljes kínálatban további ágyneműhuzatok és ágyneműk mellett akár bútorokat és lakberendezési ötleteket is találunk egy sor hasznos apróság mellett, így érdemes alaposan átböngészni a lehetőségeket!

Kapcsolódó cikkek

Benoît Jacquot legújabb szerelmi drámája, Casanova - Az utolsó szerelem

Filmajánló: Casanova – Az utolsó szerelem

Vincent Lindon főszereplésével készült a Casanova című film.

Megszűnt a Google Stadia

Google Stadia

A Google újabb nagy dobása a Stadia streaming szolgáltató. Lett volna, de megszűnt.