Hol helyezkedhet el egy kezdő bármixer?

Sokak szerint a bármixerkedés egy álommunka, ami kapcsolatok kialakításáról, valamint a világ beutazásáról szól. Nem tévednek, hiszen akár a mi életünk is ilyen lehet, ha keményen dolgozunk és szeretjük a munkánkat. A mostaniakban rövidebben beszélnénk arról, hogy hol helyezkedhet el egy kezdő bármixer és milyen lehetőségek várják őket a nagyvilágban.
Hol helyezkedhet el egy kezdő bármixer?

Bármixerek folyami hajókon

Számos folyami hajóra is keresnek bármixereket, ami mindenképp remek lehetőség, ha még kezdők vagyunk. Egy óceánjáróval ellentétben itt gyakrabban láthatjuk a családunkat is, így rengeteg ember számára ez a tökéletes állás. Viszont lehet nem a legjobb ötlet akkor, ha könnyedén tengeri betegek lehetünk, valamint ha nem szeretjük a víz közelségét.

Mixerkedés óceánjáró hajón

Bizony mixerként akár még egy óceánjárón is elhelyezkedhetünk. Sokunk számára ez egy álom munkának hangzik, ami lehet, hogy az is, viszont itt is vannak negatívumok.

Elsősorban a munka előnyei mellett megemlíthetjük azt, hogy rengeteg más nemzetiségű emberre találkozhatunk itt, valamint kapcsolatokat is kialakíthatunk velük. Ez azért is jó dolog, mert munka közben akár több nyelvet is elsajátíthatunk, ezáltal tájékozottabbak lehetünk számos nyelv területén.

Előnyei közt van még az is, hogy egy ilyen hajón való utazással a világ több részére is eljuthatunk, ami örökre szóló emlékekkel és élményekkel jár. Ezek mellett egy óceánjárón számos program áll rendelkezésre az utasok számára, így biztosan szüneteinkben a mi figyelmünket is lekötik majd.

Sajnos a sok jó mellett negatívumok is vannak, amiket mindenképp érdemes tudnunk egy ilyen út előtt. Az óceánjárók esetében hosszabb utakról van szó, akár több évesek is lehetnek, így család mellett nem biztos, hogy a legjobb munkahely. Azt is érdemes még tudnunk, hogy ezeken a helyeket többnyire hétvégén is dolgozni kell, sőt általában reggeltől estig talpon kell lennünk.

Magyarországi mixer lehetőségek

Természetesen Magyarországon is elhelyezkedhetünk mixerként, számos helyen van lehetőségünk erre. Abban az esetben se aggódjunk, ha még nem sajátítottuk volna el a mixerkedést, hiszen bármikor lehetőségünk van elmenni egy bármixer tanfolyamra, ahol mindenre megtanítanak minket.

Elhelyezkedés szerint többek között az alábbi helyeken érdemes próbálkoznunk:

Étteremben

Rengeteg étteremben van lehetőségünk elhelyezkedni ezzel a szakmával, többek között azokon a helyeken ahol, az itallapon koktélok és italkülönlegességek is szerepelnek.

Bárban

Talán egy bárban helyezkedhetünk el a legkönnyebben mixerként, hiszen itt az italkínálat a legszélesebb. Viszont tartsuk észben azt is, hogy ezeken a helyeken többnyire éjszakánként hajnalig dolgoznunk kell.

Saját vállalkozás

Ha úgy érezzük, hogy már elsajátítottunk minden tudást ezen a téren, akkor mindenképp érdemes egy saját vállalkozáson is elgondolkodnunk, vagy akár mixer képzéseket is tarthatunk.

Összegezve

Tehát bármixerként számos létesítményben elhelyezkedhetünk, legyen az hazánkban vagy éppen külföldön, ráadásul kiváló kereseti lehetőség is lehet sokak számára.

Kapcsolódó cikkek

A meditációs tanfolyamhoz való csatlakozás előnyei

A meditációs tanfolyamhoz való csatlakozás előnyei

A meditációs órákhoz való csatlakozásnak számos előnye van.

Benoît Jacquot legújabb szerelmi drámája, Casanova - Az utolsó szerelem

Filmajánló: Casanova – Az utolsó szerelem

Vincent Lindon főszereplésével készült a Casanova című film.

Megszűnt a Google Stadia

Google Stadia

A Google újabb nagy dobása a Stadia streaming szolgáltató. Lett volna, de megszűnt.